Automatika za tende

Automatika za tende "Somfy" Vam omogučava duži užitak boravka na svježem zraku, odnosno na vašoj terasi ili balkonu. Daljinski upravljač, senzori za različite vremenske prilike, grijanje terase,osvjetljenje i drugi proizvodi iz "Somfy" asortimana osiguravaju Vam veću udobnost tijekom cijele godine.Ne ustajte i recite zbogom ručici za mehaničko namotavanje!

Jednostavno pritisnite dugme na vašem daljinskom upravljaču i opustite se dok se vaše tende uvlače ili izvlače.Izaberite : sunce ili hlad

Vašoj motoriziranoj tendi mogu se dodati i automatski senzori za različite vremenske uvjete u cilju stvaranja dodatnih pogodnosti. Tijekom sunčanih perioda, tenda se izvlači tako da je zaštita od sunca garantirana, dok se za vrijeme jakih vjetrova tenda uvlači.Još više Udobnosti tijekom cijele godine

Svoju terasu možete osvijetliti i uključiti grijalicu koja je montirana ispod tende, a sveve to možete pokrenuti jednim daljinskim upravljačem za tendu. 

Vaša terasa: još više prostora tijekom cijele godine

Po noći ga možete osvijetliti. Super ideja, zar ne? Uključite grijalicu koja je montirana na šinu tende. Sve to možete pokrenuti jednim daljinskim upravljačem za tendu.